Wersja standard
start 19.00 – 3.00
Menu Sylwestrowe
Przystawka
-Tatar z łososia, guacamole i cytrusów
Zupa
-Tropikalny krem z Topinamburu
Danie główne
-Polędwiczka wieprzowa CUBA LIBRE, puree z zielonego groszku, graten ziemniaczany, sos rumowy
Deser
-Rajski ptak z owocami
Napoje
kawa, herbata,
woda mineralna, sok owocowy
Danie gorące po północy
-Captain Hook strogonow
Vol au vant z ciasta francuskiego faszerowane:
-pastą ziołową i kurczakiem,
-łososiem wędzonym i kawiorem,
-musem serowym, winogrona, orzechy
Tatar na żytnich grzankach:
– z polędwicą wołową
– z matiasem
Mini babeczki z ciasta kruchego nadziewane:
– Polędwiczką wieprzową, chutnej z mango
-Indykiem z musztardą Dijon
-Wędzonym pstrągiem, kapary
Antipasti:
-Cukinia faszerowana ricottą i orzechami
-Melon z szynką parmeńską
-Bakłażan grillowany, spianata, karczoch
– Grissini z sezamen
-Deska serów pleśniowych i dojrzewających
Półmisek mięs:
– Karkówka wolno pieczona,
– Pasztet z ciecierzycy,
– Pasztet z dzika
– Galantyna z kurczaka,
– Shab faszerowany